Szállások

Páratlan Apartmanház Featured

Ha csendet nyugalmat szeretne, ha elege van a mindennapokból a város zajából vagy egyszerűen a természetbe vágyik, látogasson el hozzánk töltsön el néhány napot a szilvásváradi Páratlan Apartmanházban. Mi garantáljuk, hogy kipihenten, élményekben gazdagodva tér majd haza.

Kevés olyan település akad, amely kis méretével ellentétben oly sok ajándékát őrzi a természetnek és az emberi szellemnek, mint Szilvásvárad. Olyan, mint egy kis ékszerdoboz, amit most Önök nyithatnak ki. A Bükk hegység már önmagában a látnivalók kimeríthetetlen sokaságát kínálja. Hazánk egyik legkedveltebb kirándulóhelye a Szalajka-völgy, ahol szabadon élvezhetitek a csodás környezetet, a friss, tiszta hegyi levegőt, a nyugalmat.
A völgyben a csobogó patakok, vízesések, pisztrángos tavak csodás látványt fognak nyújtani. Az Ősemberbarlang, a múzeumok, a Vadbemutató kert látogatása elengedhetetlen része lesz kirándulásuknak, akárcsak az erdei kisvasúttal történő utazás.
Itt van a Fátyol-vízesés is, hazánk egyik kiemelkedő természeti szépsége: a Szalajka-patak vize mintegy 17 méter hosszan zúdul le összesen 18 mésztufagát teraszán.
A híres bükk Őserdő önmagában elegendő ahhoz, hogy kicsit elfeledkezzenek a hétköznapokról. Hosszas túrák, csöndes séták vonzó terepe a Bükk hegység.
A fárasztóan hosszú munkanapok után valóban megérdemlik ezt a pihenést ezen a gyönyörű helyen.

Mindebben segít Önnek megvalósítani a szilvásváradi Páratlan Apartmanház!

Páratlan Apartmanház Szilvásvárad központjában a Szalajka-völgy bejáratától 100 méterre, jól megközelíthető helyen, csendes, nyugodt környezetben található, ahol igazi vidéki csend uralkodik. Egész évben nyitva tartó korszerűen felszerelt külön bejáratú, kényelmes családias apartmanokkal és zuhanyzós szobákkal szolgáljuk az ide látogató vendégek kényelmes pihenését. A szálláshely ideális helyszíne pároknak, családoknak, kisebb-nagyobb családi illetve céges rendezvényeknek.

PÁRATLAN APARTMANHÁZ ahol megérinti a természet ereje.

Ha a PÁRATLAN APARTMANHÁZBAN száll meg, akkor a szállás időtartama alatt 15% engedménnyel étkezhet a szilvásváradi FENYŐ VENDÉGLŐBEN ahol megízlelhetik a híres, Szalajka-völgyben tenyésztett, helyiek saját receptjeik szerint elkészített sült pisztrángot.
Választékban, ízvilágban gazdag étlapról választhatnak, hagyományos magyaros ételek mellet számos ételkülönlegességeket, sertés, szárnyas, tengeri hal, marha, vad, és vegetáriánus ételeket.
Ne feledje ha Fenyő Vendéglőben étkezik gasztronómiai élményekben gazdagszik.
www.fenyovendeglo.hu

© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu
JA K2 Filter and Search - модуль joomla Продвижение

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.