Régiónk

GreenScorpions Offroadozás Featured

Csapatunk olyan egyedülálló időtöltési, szórakozási lehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, amely felejthetetlen élményt nyújt mind a kikapcsolódásra vágyóknak, mind az extrém sportok kedvelőinek. Mindez nem más, mint az Off Road túra, illetve Off Road vezetés, offroadozás élménye.

Cégünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy az Off Road-élmény elérhető legyen mindazok számára, akik szeretnek izgalmas kalandokban részt venni, vagy csak szívesen kipróbálnák magukat új dolgokban, esetleg részt vettek már Off Road versenyeken nézőként, azonban nem volt alkalmuk közelebbről is megismerni ennek a sportnak a sajátosságait. Mindezeken túl izgalmas programokat kínálunk az offroadozás és terepjárók szerelmeseinek is, melyet minden esetben vendégeink igényei alapján állítunk össze.

Vendégeink saját igényeik szerint - megismerhetik az offroadozás sajátosságait, - részt vehetnek profi sofőrjeink által biztosított élményutazáson, - bátrabb vendégeink ki is próbálhatják a különböző feladatokat (mint például vakvezetés, csörlőzés, kerékcsere stb.), külön erre a célra kialakított könnyített pályán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Borsodnádasd területén kialakított ügyességi pályáinkon zajlanak foglalkozásaink, valamint túraútvonalaink is a Borsodnádasdot körülvevő látványos hegyvidéken futnak. Land Rover, Suzuki Samurai, Jeep típusú autóink mind speciálisan erre a célra kialakított biztonsági felszerelésekkel és specifikus Off Road-kiegészítőkkel, alkatrészekkel felszereltek, hiszen vendégeink biztonsága és kiszolgálása számunka elsődleges cél. Ugyanakkor fiatalos, dinamikus, profi csapatunknak köszönhetően a jó hangulat minden körülmények között garantált.

© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu
JA K2 Filter and Search - модуль joomla Продвижение

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.