Aktiv kikapcsolódás

Szalajka Relax Rendezvény- és Szabadidőpark Featured

A Szalajka Liget Hotel**** Superior és Apartmanházak közvetlen szomszédságában 2014. júniusára elkészült a Szalajka Relax Park, amely elsősorban sport- és rekreációs céllal Szilvásváradra, és a térségbe érkező vendégek igényeinek kielégítésére került kialakításra.

A Szalajka Relax Parkban található egy Ecopur borítású multifunkcionális sportpálya, amelyen 5 féle sport – tenisz, tollaslabda, futball, kosárlabda, röplabda – végezhető.
Megépült egy 9 lyukú, nemzetközi szabályoknak megfelelő minigolf pálya, 80 fős közösségi játéktér, 250 fős szabadtéri rendezvényterasz, amihez gasztrokulináris élményt nyújtó szabadtéri pisztrángsütő és kemencék, grillek kapcsolódnak.

Szaunaparkunkban egy 25 fős fatüzelésű panoráma, illetve egy 8 fős elektromos kályhás szauna, valamint hűsítő jéghideg vizes dézsa és merülőmendence található. A 8 fős panoráma jakuzziból csodálatos kilátás nyílik Szilvásváradra és a környező dombokra.
A szállodavendégek és külső látogatók kényelmét szolgálja a szaunaház, ahol női/férfi öltözők és egyéb technikai helyiségek kerültek kialakításra, az egész éves nyitva tartás céljából.

ÁPRILISTÓL OKTÓBERIG MINDEN HÓNAP ELSŐ VASÁRNAPJA TORKOS-SPORT-VASÁRNAP!!
50% kedvezményt biztosítunk a Szalajka Relax Park szolgáltatásaiból!

Hasonló adatlapok, cikkek: « Családi Sípálya
© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu
JA K2 Filter and Search - модуль joomla Продвижение

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.