Aktiv kikapcsolódás

Kerékpárkölcsönző Featured

Kerékpárkölcsönzőnk, 1994-től üzemel Szilvásváradon, a Szalajka-völgyben a Szilvásváradi Erdei Kisvasút állomás közelében, a Bükki Nemzeti Park kapujában. Márciustól októberig, a hét minden napján, kora reggeltől késő estig állunk Kedves Vendégeink rendelkezésére. Kölcsönzőnkben a Caprine és Specialized márka gyártmányai közül választottuk kerékpárjainkat. A kerékpárokon kívül ajánlunk néhány órás, vagy hosszabb, egész napos túrákat a Bükkben. Ha kerékpár nyergében szeretné felfedezni e csodálatos vidéket, segítünk többnapos túraútvonalak összeállításában is.
Könnyű kirándulás a Szalajka-völgy, vagy a Lipicai ménes megtekintése a falut körülölelő dombok legelőin. Egész napos túránk célja lehet a Bükk-fennsík. Itt 800-900 méteres tengerszint feletti magasságban, gépjárműforgalom elől elzárt területen – kristálytiszta levegőn – csodálatos természeti környezetben lehet kerékpározni. Az ide vezetett túrák kiindulási pontjául választható kölcsönzőnk, vagy a fennsík bejáratainál található parkolók, melyek gépkocsival, ill. autóbusszal is megközelíthetők (Bányahegy, Bánkút, Olasz-kapu).
Csoportos (minimum 10 fő) igény esetén a kerékpártúrákhoz vezetőt, ha szükséges a kerékpárok szállítását is tudjuk biztosítani. A Bükk hegység természeti értékeit bemutató túrákon kívül a kerékpáros kirándulások célja lehet a vadregényes Lázbérci–víztározó, vagy az Egri borvidék. Lehetőség van kerékpáros városnézésre Egerben és környékén. Kedvelt kerékpártúráink a Mátra-Bükk vidék gyógyvizes fürdőhelyeinek felkeresése (pl. Bogács, Bükkszék).
Programjainkat egy-vagy többnaposra is lehet tervezni, a végleges útvonalat a résztvevőkkel közösen határozzuk meg, fizikai felkészültségük figyelembevételével.
Ha szükséges, a kerékpárokat a túra kiindulási helyére szállítjuk. (pl. hotel, kemping, vasútállomás)
Kerékpáros túraajánlatok
A szezon végén értékesítjük kerékpárjainkat, így minden évben a legújabb kerékpárokkal állunk vendégeink rendelkezésére.

Hasonló adatlapok, cikkek: Kerékpáros túrák »
© 2017 Szilvásvárad Önkormányzat. Minden jog fenntartva. Designed by swebdesign.hu
JA K2 Filter and Search - модуль joomla Продвижение

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.